Mitä me teemme?

NeroWatt Oy on keskittynyt kiinteistöjen energiatehokkuuden sekä pientuotannon konsultointiin ja laitetoimituksiin.  Laadimme energiatodistuksia sekä pientaloihin että kerros- ja rivitaloihin ammattitaidolla. NeroWatt Oy:n henkilöstö on pätevöitynyt ylemmän tason energiatodistuksen laatijoiksi. Katso pätevöityneiden henkilöiden lista täältä.

Järkevien energian tehostustoimien valitseminen ei aina ole helppoa ja usein tarvitaamathematics-757566_1280n syvempää tietämystä aihepiiristä. Me hoidamme tarvittavat kannattavuus- ja tuottolaskelmat sekä suosittelemme kustannustehokkaimmat energian tehostustoimet sekä kerromme onko aurinkoenergian hankkiminen kannattava investointi.

Avustamme myös asunnon hankintaa tai vuokraamista aikovia asiakkaita energiatodistusten laskentatulosten tulkinnassa. Avullamme asiakas saa irti parhaan hyödyn tulevan kotinsa energiatehokkuudesta.

Kysy lisää palveluistamme. Yhteystiedot löydät täältä.


NeroWatt Oy:n visio on edesauttaa asiakkaitamme luomaan energiatehokkaamman ja puhtaamman tulevaisuuden.

NeroWatt Oy:n missio on tuottaa energiakonsultaatiopalveluja, joiden avulla saavutetaan konkreettisia hyötyjä asiakkaidemme energiaratkaisuissa.

adminPalvelut